Croazierele pe Dunăre, un succes! Planuri mari pentru anul 2017!

204

Aproape 500 de turiști, 16.000 de lei din încasări și toate acestea în doar patru weekenduri de funcționare. Acestea sunt datele furnizate de administratorul S.C. Eoliana Caraș S.R.L., Mihai Almăjan, în urma analizei făcute la croazierele făcute pe Dunăre în luna septembrie.

Decizia de a se organiza croaziere pe Dunăre din Portul Moldova Veche pare a fi una înțeleaptă și profitabilă, cel puțin așa susține administratorul S.C. Eoliana Caraș S.R.L., Mihai Almăjan, scrie Express de Banat.

Deși această decizie a fost luată cam târziu, la începutul lunii septembrie, nava Baziaș 1 a efectuat, în patru weekenduri, peste 20 de curse pe traseele Moldova Veche – Baba Kaja – Cetatea Golubac și retur și Pojejena – Mănăstirea Baziaș – Delta Nerei (intrarea Dunării în România) sau Pojejena – Baba Kaja – Cetatea Golubac – turul insulei Ostrov. În urma acestor croaziere, peste 400 de turiști au vizitat orașul de la malul Dunării, în contul S.C. Eoliana Caraș S.R.L intrând aproximativ 16.000 lei din încasări.

 

Citește continuarea AICI

LĂSAȚI UN MESAJ