Sediul Primăriei Lăpușnicu Mare, spart în mod misterios

349

Proaspăt ieșit din alegerile parțiale, satul Lăpușnicu Mare de pe frumoasa Vale a Almăjului, din județul Caraș-Severin, a intrat din nou în atenția oamenilor. De astă dată, nu pentru a-și exprima opțiunea electorală, ci cu interes. Unul ascuns, ținta fiind dulapul contabilului.

”În data de 25.06.2017, ora 18.40, lucrătorii Secției Nr. 6 Poliție Rurală Bozovoci au fost sesizați prin Apel Unic de Urgență 112 despre faptul că a fost forțat sediul Primăriei Comunei Lăpușnicu Mare”, potrivit reprezentanților Poliției Rurale.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare și care, în urma verificărilor efectuate, a constatat că nu sunt urme de efracție la ușile și ferestrele exterioare sau la căile de acces exterioare.

Primarul comunei Lăpușnicu Mare a specificat că nu se poate stabili dacă lipsesc bunuri sau documente din sediul primăriei și că în perioada imediat următoare se va efectua un inventar.

,,În cauză se efectuează cercetări față de autori necunoscuți pentru comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat,” transmit polițiștii.

Primarul Mihaela Drăgilă spune că este vorba despre un dulap de lemn, deci ușor de spart!

”Încă nu știm ce lipsește, sunt multe documente în dulap, e greu să realizezi dacă lipsesc.”, explică Dragilă, care, însă, este convinsă că aici nu este vorba despre un simplu hoț, ci de cineva care știa foarte bine ce conține acel dulap…

mihaela dragila                  Mihaela Drăgila, primar al comunei Lăpușnicul Mare, județul Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ