Concert „Poli 100” – Orchestra Filarmonicii Banatul & Noi din Banat

64

Vă reamintim că evenimentul care aduce pe o scenă amplasată pe arena “Știința” Filarmonica Banatul, dirijată de Cosmin Morariu și trupa de rock “Noi din Banat” are loc, duminică, 24 octombrie, cu începere de la ora 19:21.

Concertul este parte integrată a ediției din acest an a programului Sport21, realizat de Asociația Timișoara – Capitală Europeană a culturii, în colaborare cu Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și cu Universitatea Politehnica Timșoara, și marchează un secol de fotbal în alb-violet.

Astfel, cele mai cunoscute piese din “repertoriul” galeriei poliste vor răsuna aproape de kilometrul zero al Timișoarei, într-un concert la care vor asista atât jucătorii cât și staff-ul Politehnicii Timișoara.
Evenimentul va respecta, de asemenea, toate normele aflate în vigoare, în prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2. Tocmai de aceea, accesul este permis persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu noul virus.

De asemenea, cei prezenţi vor trebui să respecte distanţarea fizică și să poarte mască, așa cum este prevăzut în protocoalele sanitare impuse de autorități.

SPORT21 este un proiect cultural co-finanțat de Consiliul Județean Timiș și cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

**
Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ