Compania de Drumuri dă 1,5 milioane euro pe revizuirea documentației pentru Centura sud Timișoara

279

Reactualizarea studiului de fezabilitate, a proiectării şi documentaţiei tehnice necesare autorizației de construire a variantei ocolitoare Sud a Timișoarei a fost scoasă la licitaţie miercuri de către Compania de Drumuri şi are o valoare estimată de circa 6,5 milioane de lei.

Proiectul presupune un drum cu două benzi pe sens, lung de 25,7 kilometri şi este unul dintre cele care ar urma să fie realizate în regie proprie de către Compania de Drumuri.

Miercuri a fost lansată licitaţia pentru „Elaborarea revizuirii Studiului de fezabilitate, Proiectului tehnic, Detaliilor de execuţie, Documentaţiei tehnice pentru Autorizaţia de Construcţie (DTAC) şi a documentaţiei de atribuire pentru Varianta de Ocolire Timişoara”.

Proiectul vizează un nou drum, cu două benzi pe sens, lung de circa 25,7 km în zona de sud a Municipiului Timişoara, continuarea actualei porţiuni de centură deja circulabilă.

La desemnarea câștigătorului prețul cerut de acesta va conta doar în proporție de 40% restul punctajului fiind acordat pentru experiența personalului deținut de firma în cauză.

 

Sursa: DIGI24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ