Cel mai strălucitor eveniment al toamnei se desfășoară sâmbătă, la Iulius Mall

139

Creatori de bijuterii din întreaga lume vin sâmbătă, 22 octombrie 2016, la Iulius Mall Timișoara, unde va avea loc seara de gală din cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional ART Jewelry. Pe covorul roșu, amplasat la demisol, în zona Poema, vor fi prezentate colecții de bijuterii care poartă semnătura a 20 de designeri cunoscuți, din Japonia, Armenia, Statele Unite ale Americii, Rusia, Ucraina și România.

Considerat cel mai strălucitor eveniment al toamnei din Timişoara, Art Jewelry este o competiție tradițională a designerilor de bijuterii handmade. Sute de bijutieri și-au înscris creațiile în concurs, iar juriul i-a selecționat pe cei mai buni. Aceștia vor avea ocazia să prezinte colecțiile realizate special pentru acest eveniment, în cadrul Galei Finaliștilor, la Iulius Mall.

Evenimentul debutează la ora 17.30, iar spectatorii vor putea să admire podoabe create, cu migală și fantezie, din pietre semiprețioase, metale nobile, perle de cultură, cristale Swarovski și mii de mărgele strălucitoare. Seara, a cărei atmosferă va fi înnobilată de acordurile muzicii live, interpretată de formația 7AM, se va încheia cu decernarea titlului de “Cel mai bun designer de bijuterii”.

LĂSAȚI UN MESAJ