Cel mai mare târg de joburi revine în această toamnă la Timișoara

154

În această toamnă, Angajatori de TOP revine cu 3 ediţii. Evenimentele vor avea loc în București (14-15 octombrie), Timişoara (21-22 octombrie) și online, printr-o ediție la nivel național (31 octombrie-13 noiembrie). Târgul de carieră Angajatori de TOP are o tradiție susținută de cele 32 de ediții, 10 ani de experiență, peste 1 500 de companii participante și 30 000 de vizitatori în fiecare an la edițiile fizice din Timișoara și București.

O parte dintre angajatorii care au confirmat prezența sunt: Kaufland România, Accenture, Allianz Worldwide Partners, AMOMA.com, Automatic Data Processing (ADP) România, BCR, BearingPoint România, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, Genpact, Grup Renault România, Hewlett Packard Enterprise, JYSK, Lidl România, Microsoft, Misys Financial Software, NN, Nokia, Pepco, Philip Morris România, Raiffeisen Bank, TELEKOM România, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Shared Services România, Vodafone România, Yazaki Component Technology etc.

Pentru companii, prezența la Angajatori de TOP le oferă posibilitatea de a interacționa într-un timp scurt cu un volum mare de candidați activi, cu potențial pentru pozițiile pe care le au deschise, ceea ce conduce la eficientizarea procesului de recrutare. Pentru vizitatori, prezența la eveniment îi aduce mai aproape de obținerea jobului dorit, au șansa să aplice în cadrul evenimentului și să discute față în față cu specialiști în recrutare. Diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului și crearea unui spațiu potrivit de interacțiune sunt aspecte care definesc edițiile celui mai mare târg de joburi din România.

Care este profilul vizitatorilor care au participat la ediția anterioară? Profesioniști, candidați cu un nivel mediu de experiență sau proaspăt absolvenți, profilul vizitatorilor în zilele evenimentului Angajatori de TOP este unul divers. Companiile au posibilitatea de a interacţiona atât cu profesionişti, cât şi tineri la început de carieră, candidați care dețin cunoștințe în domenii de activitate variate, de la inginerie și producție, IT și telecom, banking, logistică și transporturi, până la vânzări, resurse umane, comunicare și marketing, candidați care cunosc cel puțin o limbă straină, printre care: limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă.

Lista completă a angajatorilor şi detalii despre cele 3 evenimente din această toamnă sunt disponibile pe www.hipo.ro, la secţiunea Angajatori de TOP.

LĂSAȚI UN MESAJ