Cel mai cunoscut fast-food, amendat pentru servirea de noapte

230

Poliţia Locală Timişoara a amendat cel mai cunoscut lanţ de fast-food-uri din lume. Restaurantul McDonalds din Piaţa Victoriei a primit o sancţiune de 1.000 de lei. Şi asta pentru că a servit clienţii noaptea, după ce programul impus de autorităţi a luat sfârşit. Nu vorbim despre servirea la geam, non-stop, ci despre faptul că mai mulţi clienţi au fost serviţi în incinta restaurantului şi apoi au ieşit şi au stat pe terasă.

„Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în noaptea de duminică spre luni, în Piaţa Victoriei, au constatat că societatea McDonalds care îşi desfăşoară activitatea în zona centrală nu respectă orarul de funcţionare stabilit de Primăria Timişoara, având clienţi şi la ora 01:35, deşi programul era până la l oara 1:00. Mai mult, clienţii terasei făceau gălăgie existând mai multe reclamaţii cu privire la faptul că pe timp de noapte în zona centrală persoane care stau la masa localului menţionat deranjează locatarii”, au transmis poliţiştii locali.

În mod normal, terasa din faţa fast-food-ului trebuie închisă la ora 01:00, dar dacă clienţii despre care vorbeau poliţiştii locali întârzie să plece, societatea nu îi poate forţa să părăsească incinta atât timp cât au consumaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ