Ce făcea Virgil Ianțu în miez de noapte! Imagini tari cu prezentatorul de televiziune bănățean

150

Cântăreț și prezentator al unor emisiuni de cultură generală precum ”Vrei să fii miliardar?”, ”Copiii spun lucruri trăsnite”, ”Te crezi mai deștept?”, Virgil Ianțu nu s-a schimbat, de-a lungul timpului, rămânând o vedetă care nu face ”caz” de notorietatea oferită de mediatizare. Dovadă stă o întâmplare recentă, prin care omul de teeviziune bănățean a dovedit că este un om de nădejde atunci când ai nevoie de el.

O seară petrecută alături de un prieten s-a lăsat cu mai multe pahare, iar atmosfera bahică l-a cuprins rapid pe prietenul lui Ianțu. După ce au petrecut un timp simțindu-se bine, povestind și râzând, a venit vremea ca cei doi prieteni să se despartă și fiecare să meargă la casa lui. Doar că tovarășul lui Virgil nu era prea… apt să se descurce singur.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Virgil Ianțu a vrut să se asigure că prietenul său ajunge în siguranță la adresă. Așa căFiindcă tovărășia, chiar și la nivel de… șpriț, trebuie respectată și, inevitabil, abordată în funcție de împrejurările de moment. Iar Virgil Ianțu nu s-a retras din fața inevitabilului, ajutându-și tovarășul de pahar să ajungă acasă în cele mai bune condiții. După ce au părăsit restaurantul din parcul Herăstrău, cei doi s-au îndreptat către zona Bisericii Cașin, acolo unde domicilia amicul lui Ianțu. Iar Virgil a urmărit, cu atenție, fiecare pas al amicului și abia după ce acesta a intrat în blocul unde locuiește a pornit mai departe.

Video cu „aventura bachică”, aici.

Surasa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ