Ce au pățit o fată și un băiat după ce au încercat să fure din magazine

4045

Doi tineri au fost surprinşi de agenţii de pază ai unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau produse alimentare şi cosmetice. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru furt, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii Secţiei 5 Timişoara efectuează cercetări faţă de o tânără de 18 ani, bănuită de furt din societate comercială. Fata a fost reţinută sâmbătă de agenţii de pază ai unui supermarket după ce ar fi sustras mai multe produse alimentare, cauzând un prejudiciu de peste 250 de lei.

Duminică, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit acte procedurale unui tânăr de 16 ani care a fost depistat în timp ce sustrăgea produse cosmetice dintr-un supermarket, cauzând un prejudiciu în valoare de aproape 300 de lei.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

Pe numele bănuiţilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ