Ce amendă a primit un student spaniol pentru că a distrus jardinierele de pe Michelangelo

80

Jardinierele de pe Podul Michelangelo sunt din nou în atenția vandalilor. De această dată ele au fost distruse de un student din Spania, care așa a înțeles că se poate ”distra” la Timișoara.

”Polițiștii locali aflați în patrulare azi noapte, în zona centrală a orașului, au depistat în jurul orei 04.00, o persoană care a deteriorat ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a rupt florile din jardiniere aruncându-le apoi peste balustradă, spre Parcul Copiilor. Acesta a fost identificat în persoana lui Q.L., din declarațiile sale reieșind că este student spaniol. Acesta era împreună cu un alt coleg, tot spaniol, și s-au gândit să se ”distreze” deteriorând ghivecele ornamentale”, a anunțat Poliția Locală.

Studentul spaniol s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei. De-a lungul timpului, mai mulți străini au fost depistați de polițiștii locali deteriorând jardinierele de pe Podul Michelangelo, dar și din împrejurimi.

Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni.

LĂSAȚI UN MESAJ