De 20 de ani, Piastrelle îți face viața mai frumoasă! FOTO-VIDEO

337

După 20 de ani de prezență pe piața din România, Piastrelle continuă seria evenimentelor cu iz mediteranean și propune partenerilor și furnizorilor săi o scurtă incursiune în cel mai pur Stile di Vita Italiano.

În seara de 28 noiembrie, spațiul concept store-ului Piastrelle de pe strada Silviu Motohon nr. 1A, s-a transformat în cel mai cool wine bar din oraș. Cei peste 150 de invitați, au fost introduși în atmosfera tipică a zonei viticole Valpolicella, din nordul Italiei, si au avut parte de o sesiune experimentală de Design & Wine Pairing.

PIASTRELLE, alături de partenerii acestui eveniment  GEBERIT, CASALGRANDE, MAPEI, GSG și SAMO, au prezentat, de asemenea, așa cum și-a obișnuit colaboratorii, cele mai captivante noutăți în domeniul amenajărilor interioare, prezentate recent la târgurile internaționale, precum: plăci ceramice de dimensiuni absolut impresionante – 1,60 m x 3,20 m, obiecte sanitare cu funcții inteligente, care se aliniază perfect cu ritmul de viață contemporan.

Înconjurați de obiecte de design Made in Italy, designeri, arhitecți, constructori și investitori imobiliari s-au adunat pentru o seară în inima Timișoarei, pentru a se informa asupra inovațiilor din domeniu, a socializa și a-și delecta simțurile cu arome mediteraneene.

Pe ritmuri de Dolce Vita, toți cei prezenți au fost îmbiați să deguste din aromele tari ale vinurilor propuse de Azienda Agricola Borghetti, din zona DOC Valpolicella, prezentate de reputatul somelier Sergiu Nedelea, câștigător al numeroase premii și distincții, fondator și conducător al Școlii de Somelieri din România.

Numele PIASTRELLE pe piața amenajărilor interioare este asociat deja cu furnizorul de lifestyle și design avangardist, iar evenimentele organizate la fiecare sfârșit de an stau mărturie acestui fapt și devin din ce în ce mai așteptate de parteneri, clienti si colaboratori.

Piastrelle este unul dintre cei mai specializati furnizori de materiale pentru finisaje în constructii și amenajări interioare din România. Compania a luat naștere în anul 1998, în orașul Lugoj din Romania. La început, Piastrelle a importat produse ceramice – gresie și faianță, pe care le-a distribuit prin reprezentanti zonali în toată România, ulterior și-a lărgit portofoliul și cu produse pentru dotarea completă a băilor, parchet, mozaic, iar din 2015 a fost lansat primul show-room Piastrelle Casa, unde la gama de produse tradiționale a fost adăugată toată paleta de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni pentru segmentul rezidențial de lux. PIASTRELLE, în cei 20 de ani de prezență continuă pe piața de profil din România, a dezvoltat o rețea națională de 8 showroom-uri și concept store-uri în 6 orase din România: Timișoara, Arad, Lugoj, Bucuresti, Brașov si Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ