Bogdan Mihail, tânărul mort într-un accident maritim în Cambodgia, era angajat al Guvernului Român

1341

Bogdan Mihail Ciucă, românul mort în Cambodgia, era angajat al Secretariatului General al Guvernului (SGG). Tânărul în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce două bărci cu turişti s-au ciocnit lângă insula Koh Rong Sanloem, în largul coastei Sihanoukville.

Un alt tânăr aflat în aceeaşi barcă a fost grav rănit şi a ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat după ce o barcă turistică cu pasageri străini, condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, se îndrepta spre digul Bora, când, la un moment dat, s-a ciocnit cu o altă navă turistică, condusă tot de un localnic, cu 16 pasageri la bord.

Românul făcea parte dintre pasagerii din a doua ambarcaţiune, care s-a şi scufundat. Imediat după accident, se pare că românul s-a înecat.

Ambasada României la Hanoi are în atenție cazul cetățeanului român decedat în accidentul maritim produs la data de 27 noiembrie 2018, în provincia Sihanouk, Cambodgia.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la acest caz.

În urma demersurilor ambasadei, autoritățile locale au confirmat faptul că victima este cetățean român.

Ambasada României la Hanoi monitorizează cu prioritate situația, menține contactul în permanență cu autoritățile locale și cu familia cetățeanului român, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în limita competențelor legale, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsuflețit și eliberarea certificatului de deces.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ