CARNAGIU. Trei tineri au murit într-un autoturism care s-a ciocnit cu un microbuz

3015

O persoană din trafic a sesizat, în dimineața zilei de 9 august 2016, un accident rutier cu victime între localităţile Topleţ şi Băile Herculane.

În urma verificărilor, s-a stabilit că un tânăr de 21 ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe DN 6, pe raza localităţii Topleţ, din direcţia Orşova spre Băile Herculane, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, derapează, pătrunde  pe contrasens unde intră în coliziune laterală cu un microbuz, care tracta o remorcă.
Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat de 25 ani, de asemenea din judeţul Mehedinţi, din direcţia Băile Herculane spre Orşova.

În urma accidentului, a rezultat decesul pe loc a conducătorul auto de 21 ani şi a două pasagere din autoturismul înmatriculat în Bulgaria, una cu vârsta de 15 ani, pasageră pe locul dreapta faţă, şi una de 27 ani, pasageră pe bancheta spate, rănirea gravă a celei de-a patra persoană, în vârstă de 16 ani, pasager pe bancheta spate a aceluiaşi autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 25 ani, conducătorul microbuzului.
Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din  Drobeta-Turnu-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ