Când crede medicul Virgil Musta că vom avea o reducere a cazurilor Covid-19

  644

  Medicul Virgil Musta, șeful secției Boli Infecțioase II de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, spune că măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme, înainte ca numărul cazurilor să o ia pe panta ascendentă. În situația actuală, trebuie să mai așteptăm pentru reducerea cazurilor, cu condiția să fie impuse măsuri.

  „Numărul de pacienți internați la Terapie Intensivă rămâne mare, arată cifrele. Există o proporție între numărul de pacienți critici și numărul de decese. Statistica este la fel peste tot în lume și nu înșeală”, a comentat dr. Virgil Musta la Digi24 numărul de cazuri de coronavirus anunțat duminică de autorități.

  El spune că trebuie luate „măsuri foarte rapide, stricte și riguroase” și completează că, de fapt, măsurile ar fi trebuit luate mai din timp.

  „Ideal era ca măsurile să fi fost luate mai devreme, înainte ca epidemia să revină cu atâta putere. Dacă luăm măsuri bune, cam în două săptămâni vom avea o reducere a cazurilor”, estimează medicul.

  LĂSAȚI UN MESAJ