Călin Dobra: Guvernul PNL a scăpat hățurile | Timișenii, mințiți cu nerușinare

163

Președintele CJ Timiș critică guvernul PNL și autoritățile locale de aceeași culoare politică, în contextul pandemic actual. Dobra vorbește despre impunerea unor măsuri fără consultarea celor din Horeca și se declară contrariat de modul în care se realizează testările.

„Guvernul PNL și autoritățile locale liberale în frunte cu Direcția de Sănătate Publică Timiș au scăpat situația de sub orice control și vor să își șteargă urmele cu nerușinare, prin măsurile care încalcă drepturile cetățenilor.

Restricționarea programului celor din domeniul Horeca, fără o consultare prealabilă cu cei direct afectați, este doar acoperirea pentru ca populația să nu afle de dezastru pe care l-au provocat.

Ca vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am aflat abia astăzi că laboratoarele care fac teste în județ nu fac față, iar substanțele necesare, reactivii, lipsesc. Este halucinant ca până acum să nu știm acest lucru, ca să putem lua măsurile necesare și să alocăm, măcar de la nivel județean, fondurile necesare.

Ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației, iar restricțiile care se impun acum sunt doar praf în ochii oamenilor. În ochii noștri, ai tuturor”, a comentat Dobra pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ