Campionii ediției 23 la Tivoli Trophy

124

O româncă și un francez sunt câștigătorii singurului turneu internațional de tenis rămas în Timișoara. Internaționalele României pentru juniori s-au încheiat sâmbătă la terenurile Tivoli.

Punct final la cea de 23-a ediție a turneului Tivoli la tenis de câmp după o săptămână plină cu meciuri interesante. Competiția considerată ca Internaționalele României la tenis s-a încheiat sâmbătă după-amiaza cu victoriile favoriților.

În turneul feminin, Selma Ștefania Cadâr a câștigat finala după un meci întins pe trei seturi cu italianca Martina Biagianti. Românca, cap de serie numărul 2 în concursul fetelor, a triumfat cu 3-6, 6-3, 6-2 și repetă performanța reușită la Tivoli și în urmă cu câțiva ani.

Turneul băieților a fost câștigat de francezul Valentin Royer după o finală cu românul Cezar Crețu. Practic o finală între cei doi favoriți, tranșată de sportivul din Hexagon cu 6-0, 0-6, 7-6. Crețu nu pleacă cu mâna goală de la Timișoara, a câștigat finala de dublu a băieților alături de Matei Georgescu. Tabloul de dublu al fetelor a revenit Casey Harvey și Vanessa Ong.

Internaționalele găzduite de Tivoli Club au rămas singura competiție internațională de la Timișoara. Asta în condițiile în care challengerul masculin a rămas istorie de ani buni, iar turneul ITF feminin de la Giroc a dispărut din calendar.

LĂSAȚI UN MESAJ