Campioanele de la Dumbrăvița, antrenamente de perfecționare la… Singapore!

124

Campioanele Adina Diaconu și Andreea Dragoman, jucătoare cu care ACS Dumbrăvița a cucerit al patrulea titlu consecutiv în Superliga de tenis de masă, au fost selectate pentru un stagiu de pregătire alături de cei mai de perspectivă sportivi din lume. Este vorba despre o tabără de pregătire în Singapore – ETTU Development Training Camp Singapore.

Tabăra a fost programată în perioada 5-15 august. În total, au participat 22 de tineri jucători de tenis de masă din lume, dar doar șase europeni. Trei dintre ei au fost din România, jucătoarele Adina Diaconu și Andreea Dragoman, sportive care au apărat culorile clubului ACS Dumbrăvița, plus Cristian Pletea. Participanții au făcut două antrenamente pe zi, cu trei antrenori asiatici: Liu Jiayi, Hao An Lin și Jing Jun Hong.

Pentru Adina Diaconu, e foarte probabil să fi fost ultimul sezon la ACS Dumbrăvița. Sportiva cu dublă legitimare la LPS Slatina și care evoluează în Superligă pentru clubul bănățean se va transfera din octombrie, când împlinește 18 ani, în Spania, la Cartagena.

LĂSAȚI UN MESAJ