Blocul cu… șobolani, păzit de polițiștii locali! Situație incredibilă în vestul țării

255

Împânzit de șobolani, un bloc din orașul hunedorean Petrila este păzit de polițiștii locali.

Ghena de gunoi aferentă blocului 27 a fost anulată de administrația locală pentru ca locatarii să nu mai arunce gunoaie de la etaj. Șobolanii mișună însă în voie.

”Am anulat ghena de gunoi. Chiar am pus poliția locală să păzească această zonă și să aplice sancțiuni celor care nu înțeleg că gunoiul trebuie pus la pubelă”, a declarat pentru gddhd.ro, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

De mai multe zile, polițiștii locali stau de pază la blocul plin de șobolani. Pe schimburi. Cum blocul e monitorizat, nu au mai fost aruncate gunoaie de la etaj.

Șobolanii nu au dispărut, însă, și mișună pe sub fundație, prin găuri și chiar pe sub polistirenul cu care e anvelopat imobilul.

”Suntem în procedură de achiziție cu o firmă de deratizare. Vreau să facem un program pe cel puțin 4 luni de zile adică în fiecare lună sau la două săptămâni să le punem mâncare să încercăm să distrugem acest focar de infecție de la blocul 27. Cuiburile de șobolani sunt în zona de polistiren a blocului. Și-au făcut galerii și acolo cuibăresc”, a mai spus primarul.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ