Cerșetorii, scandalagiii și cei care aruncă mizerii pe jos, amendați în stații, tramvaie și autobuze, la Timișoara

69

Echipaje mixte de polițiști locali și jandarmi au acționat în această săptămână pe mai multe linii de transport local, la Timișoara, precum și în stațiile mijloacelor de transport, pentru a preveni furturile din buzunare și poșete, dar și alte fapte de natură contravențională.

Patrulele de polițiști locali și jandarmi au acționat pe liniile de transport unde s-au reclamat cele mai multe probleme, cum sunt Piața Traian, 3 August 1919, Piața Timișoara 700, Catedrală, Piața Maria și zona Gării de Nord, constatând 34 de situații pentru care au emis amenzi. Printre cele mai frecvente probleme întâlnite au fost provocarea și participarea la scandaluri, consumul de alcool, refuzul de legitimare şi aruncarea de chiștoace sau ambalaje pe jos sau în mijloacele de transport în comun.

”Astfel de acțiuni au loc periodic, pe lângă cele organizate pe cont propriu de polițiștii locali, dar și în comun cu lucrătorii STPT. De asemenea, au fost depistați și cerșetori și oameni au străzii care apelau la mila publică în stațiile mijloacelor de transport în comun sau în tramvaie, cele mai multe dintre acestea în zona centrală, zona Catedralei sau în Piața Traian și 700. Persoanele în cauză au fost aduse la sediul Poliției Locale și predate ulterior serviciilor sociale, printre acestea fiind și femei cu copii foarte mici”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ