Biciclişti, puteţi face sugestii pentru noi piste direct primarului Timişoarei

82

Primarul Timişoarei înceară să îi atragă de partea lui pe biciclişti printr-un sondaj mai aparte. Acesta le cere părerea despre locaţiile pentru noi piste dar şi despre calitatea pistelor existente.

Vă reamintim că comunitatea bicicliştilor s-a revoltat de mai multe ori din cauza acţiunilor primarului Timişoarei, cum ar fi interzicerea bicicltelor în centru sau invenţia de space sharing de la Popa Şapcă unde nu e loc suficient pentru biciclişti şi pietoni deopotrivă.

“Știu că de o parte din piste nu sunteți mulțumiți; și mie mi-ar fi plăcut să le putem face altfel, dar trebuie să fim realiști, nu putem face decât ce ne permite ecartul stradal de la care plecăm ca un dat. Vă rog să-mi faceți sugestii CE amenajări și UNDE să fac în continuare, pt îmbunătățirea condițiilor de folosire a bicicletei în orașul nostru. Am în vedere intervenții remediative sau ameliorative la ce avem și deopotrivă creere de noi piste și noi stații VeloTm”, a postat pe Facebook Nicolae Robu.

Edilul susţine că a creat în 6 ani 100 de km de piste pentru biciclete, dar aici include şi cele de pe malul canalului Bega, care însumează peste 14 kilometri, si care au fost realizate prin proiectul European câştigat de administraţia Ciuhandu.

LĂSAȚI UN MESAJ