Bătrân, aruncat în închisoare după ce a furat salam de foame

906

Un bătrân din Bârlad a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a furat două batoane de salam dintr-un magazin din oraș pentru că îi era foame.

În urmă cu câteva zile, Judecătoria Bârlad l-a condamnat pe bătrânul de 61 de ani la cinci luni și 16 zile de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru furt.

Bărbatul a recunoscut în fața judecătorului că a furat, însă a explicat că îi era foame și din acest motiv a recurs la a fura din magazin.

Sentința Judecătoriei Bârlad nu este definitivă și poate fi contestată.

Bătrânul nu este la prima abatere, fiind prins de mai multe ori în timp ce fura, antecedentele penale fiind principalul motiv pentru care judecătorul a decis să îl condamne pe bărbat la închisoare cu executare.

În ultimii ani, bătrânul a furat în mai multe rânduri, din diferite magazine din Bârlad, mezeluri sau brânzeturi și niciodată alcool sau altfel de produse.

De fiecare dată când a fost prins, bătrânul a explicat că a furat de foame, atât pentru el, cât și pentru familia lui.
Sursa: observator.tv

1 COMENTARIU

  1. Nu-i nimic, la puscarie o sa-i dati de mincare ,asa ca nu o sa mai fie obligat sa fure.De asemenea de vazut daca situatia lui in libertate este stabila din punct de vedere financiar ca pedeapsa sa-i fie de invatatura de minte,sau nu.
    Daca nu el va continua.II dorim succes la furat!!
    Problema este ca nu e un hot expermentat.
    O sa invete la puscarie…!

LĂSAȚI UN MESAJ