Bătălie pe viață și pe moarte pentru conducerea unui spital din vestul țării! Cine sunt ,,competitorii”

1271

Mihaela Popovici a câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Caransebeș. Aceasta a obținut nota 9,75 (9,62 pentru proiectul de management și 9,88 pentru abilități manageriale), fiind declarată admisă. Contracandidata ei, Daniela Popescu nu s-a prezentat la concurs.

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș va avea de săptămâna aceasta un nou manager. La concursul, programat să se desfășoare astăzi, s-au înscris două candidate: Mihaela Popovici, numită interimar pe această funcție în luna octombrie a anului trecut și doctorul Daniela Popescu, fostul manager al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

Ambele candidate au fost declarate admise după prima probă, cea de verificare a îndeplinirii condițiilor stabilite în anunțul de concurs, urmând ca astăzi să își susțină proiectul de management în fața Comisiei de concurs formată din 4 persoane: Tămașilă Toma (președinte), Filip Petru Strejariu, Ana Bratu și Ileana Gagiu.

Bătălia pentru funcția de conducere a Spitalului din Caransebeș pare să fie una intensă, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă unitatea spitalicească. Candidatura Mihaelei Popovici a fost contestată de către contracandidata ei, care a susținut că aceasta nu ar îndeplini una din condițiile de participare la concurs, și anume nu ar fi depus la dosar dovada absolvirii unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății ori dovada absolvirii unui master sau doctorat în management sanitar, economic și administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior. Doar că, se pare, regulamentul a fost completat iar Popovici are un asemenea curs absolvit.

Citește mai mult pe: http://reper24.ro/batalie-pentru-conducerea-spitalului-din-caransebes-candidatura-mihaelei-popovici-contestata/

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ