Bătaie cruntă cu topoare, filmată într-o pădure. Imaginile au fost postate pe internet

1477

Bătaie cruntă într-o pădure din Prahova. Imaginile cu mai mulți bărbați care s-au luat la bătaie au fost postate pe Facebook.

Astazi , duminica pe data de 29.12.2019 , la marginea padurii din Plopu , jud. Prahova , am fost batuti si amenintati cu topoare fiind martori unui posibil furt de lemne de catre Anton Dumitru , padurar din Podenii Vechi , jud. Prahova si oamenii lui. Va rog distribuiti , pe aceasta cale poate autoritatile competente o sa se sesizeze!

Opublikowany przez Alexandru Domana Niedziela, 29 grudnia 2019

În imagini se vede cum în încăierare sunt folosite și topoare. Bătaia a fost filmată într-o pădure din comuna Plopu.

„Duminică, pe data de 29.12.2019, la marginea pădurii din Plopu, jud. Prahova, am fost bătuți și amenințați cu topoare, fiind martori unui posibil furt de lemne de către (…), pădurar din Podenii Vechi, jud. Prahova și oamenii lui”, este comentariul care însoțește filmulețul postat pe Facebook.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat, pentru Mediafax, că până acum nu a fost depusă nicio plângere, însă polițiștii au deschis o anchetă.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizați printr-un apel 112 că într-o pădure din zona comunei Plopu a avut loc un conflict între un grup de persoane care se deplasa cu ATV-urile și alte persoane care s-ar fi aflat în zonă pentru a fura lemne. Când au mers polițiștii acolo, însă, nu au mai găsit pe nimeni, iar apelantul nu a mai răspuns la telefon.

Sursa: digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ