Bătăi și urmăriri în trafic azi-noapte, la Timișoara! Cine au fost protagoniștii

1356

Mai multe persoane au fost audiate de polițiștii din Timișoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui scandal izbucnit între mai mulți taximetriști și câțiva șoferi de la Uber, care s-au bătut și s-au urmărit în trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, scandalul a început, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în parcarea unui complex comercial din Timișoara, unde cinci șoferi de la Uber ar fi agresat un taximetrist. Imediat, mai mulți taximetriști, alertați prin stație de cel agresat, au plecat spre parcare și au prins trei dintre șoferii de la Uber.

Ceilalți doi șoferi au fost urmăriți pe străzile Timișoarei, iar la un moment dat, taximetriștii au reușit să îi prindă și i-au bătut. Între timp, polițiștii au aflat despre scandalul izbucnit, iar mascați și jandarmi au fost trimiși în zona complexului comercial, mai multe persoane fiind conduse la sediul Secției 4 de Poliție Timișoara pentru a fi audiate.

La scurt timp, a avut loc un alt incident, în zona Pasajului Jiul. Potrivit polițiștilor, un taximetrist a fost agresat de câțiva șoferi de la Uber, iar forțele de ordine au intervenit din nou pentru a calma spiritele.

În urma incidentelor petrecute, mai mulți taximetriști au mers în Cartierul Soarelui din Timișoara, unde locuiește primarul Nicolae Robu, claxonând pe străzi, iar câteva echipaje de poliție au patrulat în zonă, pentru a preveni izbucnirea unui nou scandal.

“În noaptea de 27 spre 28 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către mai multe persoane cu privire la faptul că în parcarea unui mall de pe raza municipiului Timișoara mai multe persoane ar fi fost agresate de către taximetriști. La fața locului s-a intervenit de urgență cu mai multe echipaje și cu luptători din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și efectuează cercetări în vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat, duminică dimineața, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Ionuț Sârbu.

LĂSAȚI UN MESAJ