Baschetbaliștii încheie anul între sărbători

89

”Leii” bănățeni sunt singurii din peisajul sportiv local implicați într-un meci oficial între sărbători. SCM BC joacă în 28 decembrie contra lui Craiova, echipă ce tocmai a bifat primul transfer al iernii – pivotul Cătălin Burlacu.

Baschetbaliștii timișoreni nu au avut prea multe zile libere pentru a sărbători Crăciunul. În cea de-a patra zi a sfintei sărbători de iarnă SCM BCT va susține un meci oficial din campionat, ultimul al anului pentru ei. Violeții merg miercuri la Craiova pentru confruntarea cu SCMU din localitate.

Elevii lui Nenad Mandic au toate șansele să înfrunte în ultima partidă din 2016 unul dintre cei mai galonați baschetbaliști din campionatul intern. Oltenii tocmai au bătut palma cu Cătălin Burlacu, pivotul ce a făcut carieră la Asesoft și a cucerit 10 titluri de campion, 4 Cupe ale României și trofeul FIBA Europe Cup. Burlacu, acum în vârstă de 39 de ani, a semnat cu gruparea din Craiova un contract valabil până la finalul stagiunii cu scopul de a ajuta echipa să prindă play-offul.

Timișoara ocupă locul 6 în clasament, cu 18 puncte, loc pe care vor încheia și anul indiferent de deznodământul jocului de miercuri. Craiova e pe locul 9 cu 16 puncte.

Partida se joacă miercuri, ora 18 și este transmisă în direct pe DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ