Avea dreptate Băsescu? Și vicepreședintele CJ Caraș-Severin părăsește tabăra liberală

1425

Traian Băsescu a spus la Bocșa că ruptura din PNL e mai adâncă decât se vede în aparență și pare că are dreptate. Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, fost viceprimar al Caransebeșului, Ilie Iova, a confirmat astăzi oficial, într-o conferință de presă, speculațiile vehiculate în ultimele zile cu privire la retragerea intenției de a candida atât la Primăria Caransebeș, cât și la CJ din partea PNL. Iova s-a declarat sătul de ipocrizia liberală, renunță la sprijinul liberalilor dar candidează totuși. Din partea cui, rămâne o necunoscută, deocamdată, dar unele informații neoficiale atestă că ar putea trece la PSD.

„Eu am luat două decizii, a declarat Ilie Iova. Prima a fost 7 martie, atunci când am hotărât să îmi retrag cererea de candidatură din partea PNL la funcțiile de primar, consilier local și consilier județean, deci nu mai doresc să candidez la niciuna dintre aceste funcții din partea PNL. În data de 8 martie mi-am dat demisia din funcția de secretar general al PNL, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt membru al acestui partid.”

În ceea ce privește Consiliul Județean, Iova susține că trebuie să ia o decizie sigură și abia apoi va putea anunța la ce partid va poposi. Ilie Iova spune că din punctul său de vedere, președintele partidului ar trebui să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean, referindu-se, desigur, la Marcel Vela.

„Funcția de președinte al CJ este eminamente politică și mai ales acum, după noua lege. Rămân surprins că liderii politici ai partidelor din județ nu își asumă odată candidatura la Consiliul Județean. Suntem într-o situație atipică. În toate celelalte județe se bat pentru funcția de președinte CJ. Asta mi-a dat mie de gândit. Văd câtă ipocrizie există în unele declarații politice. Decizia mea a fost luată pentru că nu doresc să încurc programul de alegeri al nimănu”, a mai spus încă liderul liberal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.