CNADNR prelungeşte termenele licitaţiilor pentru două pasaje de pe centura Aradului

441

Centura de ocolire a municipiului Arad nu este nici acum completă. Lipsesc două pasaje de pe varianta de ocolire. Lucrările au fost licitate, dar societăţile interesate au cerut atât de multe lămuriri Companiei Naţionale de Drumuri, încât aceasta a decis prelungirea termenelor de depunere a ofertelor.

„Fără a aduce atingere prevederilor art. 78 alin. (2), în măsura în care clarificările sunt solicitate în timp util, răspunsul autorităţii contractante la aceste solicitări trebuie să fie publicat/transmis nu mai târziu de 6 zile înainte de data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, autoritatea contractantă a decis prelungirea datei limită de depunere a ofertelor și a datelor de deschidere a acestora, astfel încât operatorii economici să beneficieze de un interval de timp suficient pentru elaborarea ofertelor”, transmite CNADNR.

Obiectivele scoase la licitaţie sunt “Finalizarea lucrărilor, rest de executat aferente obiectivului PASAJ DENIVELAT PE VARIANTA DE OCOLIRE ARAD PESTE LINIILE CF BRAD – CF CURTICI – DJ 709B” şi “Finalizarea lucrarilor, rest de executat aferente obiectivului PASAJ DENIVELAT PE CENTURA DE OCOLIRE ARAD (DN7, KM 540+248) PESTE CF ARAD – BUCUREȘTI”.

Prima lucrare poate fi ofertată până în 14.04.2016, la ora 10:00, iar cea de-a doua 11.04.2016, ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.