Poli – încleștare de foc cu CFR Cluj pentru supraviețuirea în prima ligă

351

ACS Poli Timișoara se pregătește pentru cel mai tare duel din play-out, cel de duminică, dacă e să ne luăm după linia de clasament fără penalizare a celor de la CFR Cluj.

Considerată cea mai bună echipă din grupa play-out-ului, CFR Cluj se anunță a fi cel mai periculos adversar pentru fotbaliștii bănățeni. Ardelenii au reușit să adune un punctaj de play-off dar cele 10 puncte penalizare primite din partea federației i-au tras sub linia primelor 6.

Clujenii au una dintre cele mai bune linii de atac din Liga I, doar Astra, Pandurii, Dinamo și Steaua reușind să înscrie mai multe goluri în 27 de etape. De forța ofensivă a CFR-ului se tem și fotbaliștii lui Florin Marin în privința duelului de duminică. ”Sunt foarte periculoși, de la mijloc în sus au jucători de valoare ce pot face diferența. E o echipă puternică care în mod normal trebuia să joace în play-off. Ne trebuie atitudine, concentrare și o bună organizare ca să nu luăm gol. Primordial este să nu pierdem, ideal ar fi să câștigăm”, a făcut analiza tehnicianul Florin Marin.

ACS va avea două absențe notabile pentru meciul de duminică, și ambele din compartimentul ofensiv și așa poreclit ”călcâiul lui Ahile” în această iarnă. Goga și Bărbuț sunt suspendați după eliminările inutile de la Chiajna. ”Am discutat cu amândoi despre aceste eliminări. Bărbuț e tânăr și nu are experiență, a făcut un fault aiurea. Goga a băgat piciorul mai mult din instinct încercând să se protejeze mai ales că vine după perioada cu accidentările”, a completat antrenorul timișorenilor.

Partida ACS Poli – CFR Cluj se dispută duminică, ora 18, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Al 10-lea transfer?

În altă ordine de idei Poli îl testează în această perioadă pe mijlocașul stânga Luis Carlos Almada Soares poreclit Platini. În vârstăde 29 de ani, acesta a evoluat ultima dată în Egipt, pentru Ittehad Alexandria, născut în Insulele Capului Verde și pașaport portughez. ”Îl testăm și în zilele viitoare vom da un răspuns în cazul său”. Ar fi al 10-lea transfer al iernii pentru violeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.