Autoritățile au luat o decizie în privința Oanei Neț, vezi unde a ajuns mama criminală

678

Potrivit unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, educatoarea care şi-a omorât fiica de patru ani a fost transferată, luni, din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş la Penitenciarul Jilava. Urmează ca Oana Neţ să fie supusă unei expertize psihiatrice la Institutul de Medicină Legală “Mino Minovici”, iar specialiştii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei.

După ce va fi efectuată expertiza psihiatrică, educatoarea va fi readusă în arestul IPJ Timiş.

Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani, în urmă cu aproape două săptămâni. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de către judecătorii Tribunalului Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiică).

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată, la începutul lunii februarie, în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă mai bine plătit şi pentru a scăpa de navetă.

MEDIAFAX

LĂSAȚI UN MESAJ