1.2 C
Timișoara
joi 7 decembrie 2023

Au explodat prețurile de vânzare a locuințelor în cea mai bogată comună din Banat. Chiriile sunt aici chiar mai mari decât în Timișoara!

Prețul proprietăților din Dumbrăvița s-a dublat în ultimii trei ani, iar închirierea unei locuințe în comună costă, în unele cazuri, mai mult decât în Timișoara.

În privința apartamentelor puse în vânzare în oraș, prețurile nu au scăzut, deși erau condiții să se întâmple acest lucru, susține agentul imobiliar Ciprian Prune.

“Față de 2022 s-au finalizat cu 28,1% mai puține imobile noi, deci practic scade oferta. Pe de altă parte, din punct de vedere al prețurilor, au continuat să crească ușor. Logic ar fi să spui cresc creditele, scade interesul clienților pentru achiziție, deci clar scad și prețurile, dar noi vedem trendul că de anul trecut, când au început să se scumpească creditele. A continuat creșterea și la începutul anului. Cu toate acestea a scăzut volumul tranzacțiilor”, spune Ciprian Prune.

Prețurile chiriilor din Timișoara rămân mai mici decât în Cluj-Napoca și Brașov, chiar dacă odată cu revenirea studenților cererea a crescut.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Concert de muzică rock și spectacol cu 250 de drone, joi în Iulius Town

Un an plin de evenimente dedicate culturii, în toate formele sale, care au reunit generații și care ne-au demonstrat că arta...

Liberalii se bat cu pesediștii care să le dea mai mulți bani profesorilor! Aceștia ar putea avea salariile majorate cu 20 la sută de...

Liberalii, susținuți de ministrul Finanțelor Marcel Boloș intenționează să propună în bugetul de stat o majorare de 20% a salariilor profesorilor din 2024, susțin...

Citește și :