Atenție șoferi! Ce nouă măsură vă poate lăsa pietoni

234

Poliţia Rutieră anunţă că din data de 20 mai vor intra în vigoare noi norme privitoare la autovehiculele depistate în trafic cu ITP expirată.

Ți-ai cumpărat mașină și vrei să circuli cu ea? Începând cu 20 mai 2018, ai 90 de zile să o treci pe numele tău. Dacă nu o faci, înmatricularea autovehiculului se suspendă de drept…plătești și amendă (9-20 de puncte).

Tot din 20 mai, se suspendă de drept și înmatricularea autovehiculelor depistate în trafic cu ITP expirată. Polițistul va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, aplică o amendă (9-20 de puncte) și eliberează o dovadă fără drept de circulație.

În traducere liberă, mașina poate să plece de acolo doar pe platformă sau împinsă… și primul drum ar trebui să fie la o stație pentru efectuarea inspecției tehnice periodice, anunţă Poliţia Română printr-un mesaj transmis pe reţeaua de socializare.

„Verifică-ți din timp valabilitatea ITP! Preferăm să ne asigurăm că ajungi în siguranță la cei dragi, nu să ne întoarcem la sediu cu plăcuțe de înmatriculare”, este mesajul transmis de către reprezentanţii IGPR.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ