duminică 31 mai 2020
„Atenţie, mămici!”, mesajul unei tinere, după ce un bărbat a încercat să...

„Atenţie, mămici!”, mesajul unei tinere, după ce un bărbat a încercat să îi agreseze bebelușul pe stradă

39

O mămică din Sighetu Marmaţiei a lansat un apel, pe Facebook, pentru oamenii din Sighetu Marmaţiei, județul Maramureş, după ce un bărbat periculos a încercat să arunce cu un lichid incolor în căruciorul fetiţei sale de şapte luni şi apoi a urmărit-o pe stradă.

„Atenţie mămici: un individ a încercat azi să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiţei mele de şapte luni. L-am observat prima dată peste drum de şcoala de muzică şi mi s-a părut dubios, l-am evitat şi am traversat strada, s-a ţinut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce cu o sticlă, avea şi o furculiţă şi un CD în cealaltă mână. Am observat ce intenţiona să facă şi i-am cerut să plece, ameninţând că voi chema Poliţia. S-a îndepărat cu greu ameninţându-mă şi înjurându-mă, ulterior s-a ţinut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de Poliţie, Poliţie Locală, nimic. Oraşul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerşetori şi persoane dubioase. Autorităţile locale ar trebui să se sesizeze şi să ia măsuri. Eram prea panicată să sun la 112 sau să fac o poză individului, nu ştiam cum să-mi protejez copilul. Mămici, feriţi-vă de el!”, scrie Alexandra Maria pe Facebook.

Postarea, însoțită de o fotografie a bărbatului, a fost distribuită de peste 800 de persoane în numai câteva ore, iar comentariile au demonstrat că acest caz nu este singular în Sighetu Marmaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ