Asigurarea măsurilor de ordine în mini-vacanţa de Ziua Naţională

139

Timișorenii, dar și autoritățile din Timiș se pregătesc pentru celebrarea Zilei Naționale de 1 Decembrie, care va avea loc joi. Pentru a se asigura că totul se va desfășura în parametrii optimi, jandarmii timișoreni vin cu următoarele indicații pentru cei care vor participa la evenimentele oficiale ale sărbătorii.

În perioada 01 – 04 decembrie 2016, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în cooperare cu I.P.J. Timiş, I.S.U.,,Banat” Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, la manifestările prilejuite de Ziua Naţională şi aprinderea luminilor de sărbători din Piaţa Victoriei din municipiul Timişoara.

Având în vedere că în data de 1 Decembrie se sărbătoreşte Ziua Naţională a României, iar în municipiul Timişoara, începând cu orele 11.00, se va desfăşura o paradă militară la care va participa un public numeros, pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

– cei care participă la parada militară sau manifestările cultural artistice să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemnea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222229.

LĂSAȚI UN MESAJ