Apelul judecății dintre STPT și fostul director, câștigat de regia de transport

416

Societatea de Transport Public Timișoara câștigă apelul procesului intentat de fostul director, Sorin Supuran. Acesta din urmă a contestat concedierea lui din iulie 2018 și a dat în judecată regia de transport. Procesul a ajuns la Curtea de Apel Timișoara care a dat dreptate STPT și îl obligă pe Supuran să suporte cheltuielile de judecată de 3.500 de lei.

”Admite apelul declarat de apelanta pârâtă Societatea de Transport Public Timişoara SA în contradictoriu cu intimatul reclamant Supuran Sorin împotriva sentinţei civile nr. 339/02.04.2019, pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr. 3856/30/2018. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că respinge în tot acţiunea astfel cum a fost formulată. Obligă intimatul reclamant la plata către apelanta pârâtă a sumei de 3.570 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel”, se arată în sentință.

Avocații lui Sorin Supuran au drept 30 de zile pentu a depune recurs. În primă instanță, fostul director STPT a avut câștig de cauză. Magistrații Tribunalului Timiș au decis în favoarea sa și ar fi obligat regia să îi plătească daune de 26.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ