Angajați ai CNAIR anchetați după ce ar fi furat un telefon și 250 de lei de la două victime care au murit într-un accident rutier

96

Este anchetă după ce patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier. Vorbim despre o tragedie produsă luni, pe E85, la Șindrilița.

Cei patru angajați ai companiei de Drumuri au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma accidentului. A fost o coliziune între o mașină în care se aflau cele două persoane care au decedat – soț și soție – și un camion.

Cei patru angajați CNAIR care au venit la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate.

Polițiștii și-au dat seama ulterior de acest lucru, au deschis o anchetă și i-au reținut pe cei patru angajați ai Direcției de Drumuri București. Aceștia nu au fost arestați preventiv și vor fi cercetați în libertate.

Conducerea companiei așteaptă finalizarea cercetărilor pentru a începe o anchetă disciplinară. Dacă cei patru angajați vor fi găsiți vinovați, dincolo de dosarul penal ar putea să fie și dați afară de la serviciu.

CNAIR: Sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele
În cursul serii de sâmbătă, reprezentanții CNAIR au venit cu precizări pentru presă. „Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menționează condițiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplanare grave”.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ