Amenințarea cu bombă din Bocșa, mijloc de a ajunge în țară din Canada

131

Polițiștii din Caraș-Severin au reținut persoana care a apelat 112 pentru a anunța că există o bombă în interiorul Liceului „Tata Oancea” din Boșca, la mijlocul lunii octombrie. Oamenii legii au transmis că bănuitul ar fi efectuat apelul din Canada, și, pentru că nu mai avea bani să se întoarcă acasă, spera să fie adus, gratuit, de statul român.

Vă amintim că amenințarea cu bombă a fost făcută în 18 octombrie. Toți elevii au fost evacuați și trimiși acasă. Polițiștii și pirotehniștii au pierdut ore bune căutând bomba și asigurând locația.

”Recent, polițiștii au reușit identificarea apelantului, un tânăr de 19 ani din comuna Ocna de Fier. Acesta este bănuit că la momentul respectiv, în timp ce se afla în Canada, în stare de ebrietate și neavând bani să își cumpere biletul de întoarcere în România, prin intermediul unei aplicații telefonice, a inițiat 4 apeluri telefonice de amenințare, alegând întâmplător un liceu din Bocșa, cu scopul de a fi adus gratuit în țară. Ulterior, tânărul de 19 ani s-a întors în localitatea de domiciliu, polițiștii identificându-l și conducându-l la sediul poliției pentru cercetări”, aflăm de la IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ