Amendați aspru și puși să curețe zona unde au aruncat gunoaie

183

Două persoane din Timișoara au fost amendate aspru pentru că au abandonat deșeuri pe domeniul public. Mai mult, ele au la dispoziție 3 zile pentru a curăța zona.

”Au fost identificate două persoane care au abandonat deșeuri pe str. Crizantemelor colt cu Preyer și pe str. Corbului, după ce au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere. În ambele cazuri s-a luat măsura sancționării conform Legii 211/ 2011 modificată cu noile prevederi care menționează sancțiuni de 3000 lei, dispunându-se și termen de trei zile pentru igienizarea locațiilor și predarea deșeurilor către societatea de salubrizare Retim”, a transmis Poliția Locală.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care intenționează să scape de deșeurile adunate în gospodărie să găsească soluții pentru a le depozita doar în locurile special amenajate în acest sens, pentru că abandonarea în alte locuri se sancționează drastic, mai exact cu amenzi de la 3.000 la 6.000 lei, cei depistați fiind obligați și să ia măsuri de igienizare a locației.

LĂSAȚI UN MESAJ