Alin Nica: Am oferit deja spaţiu pentru punerea în carantină a migranţilor. Sunt surprins că acest lucru nu este cunoscut la Primărie

116

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a transmis, marţi, că instituţia pe care o conduce a oferit deja spaţiu de carantinare pentru migranţi şi s-a arătat surprins că acest lucru nu se cunoaşte în Primăria Timişoara. Reacţia vine după ce primarul Dominic Fritz a susţinut că Primăria este singura care asigură spaţii de cazare transfugilor şi că autorităţile centrale nu reuşesc să gestioneze problema.

”CJ Timiş a oferit deja spaţiu pentru punerea în carantină a migranţilor şi sunt surprins că acest lucru nu este cunoscut la nivelul Primăriei Timişoara. Prefectura Timiş ne-a solicitat locurile de cazare, iar noi am răspuns acestui apel cu punerea la dispoziţie a unui spaţiu pregătit să primească 45 de persoane, igienizat, compartimentat şi autorizat DSP Timiş (imaginile sunt ataşate). Sper ca eforturile noastre să nu fi fost în van, iar infrastructura existentă să fie folosită dacă a fost solicitată”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat că Primăria Timişoara este singura autoritate care pune la dispoziţie spaţii de carantinare pentru migranţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ