Adolescent român găsit mort pe o plajă din Anglia. Mesajul lui Mădălin a fost ignorat de toată lumea

939

Mădălin a fost găsit fără suflare pe o plajă din Anglia. Adolescentul român scrisese un mesaj care a fost ignorat de toată lumea. Corpul lui plutea pe apă şi un medic englez aduce acuze grave.

Mădălin Nicola Mera avea 19 ani şi în luna septembrie a fost găsit mort pe plaja Westgate, din Kent. Câţiva turişti i-au găsit corpul pe plajă, iar o anchetă care s-a încheiat marţi a stabilit că adolescentul s-a înecat. Adolescentul abia terminase liceul în România şi a emigrat în iulie în Anglia, unde s-a angajat curator.

Două luni mai târziu el s-a sinucis, după ce a trimis un mesaj pe care toată lumea l-a ignorat. Mădălin trăia în Alma Rod şi cei care l-au cunoscut spun că după câteva săptămâni în Anglia comportamentul lui a devenit confuz.

Depresie severă

În dimineaţa zilei de 8 septembrie a plecat de acasă, dar şi-a lăsat telefonul. Un prieten a citit acolo mesajul trimis mai multor apropiaţi:Am decis să mor„, a scris tânărul român. Nimeni nu l-a luat în serios.

Un medic acuză apropiaţii că nu au răspuns niciunui semn dat de Mădălin, care suferea de „depresie severă„. „A fost o luptă grea pentru el, nimeni nu i-a fost alături.„, a spus medicul.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ