Accidente pe bandă rulantă cu motocicliști din spațiul germanic

141

DN 58 dintre Reșița și Anina se pare că le-a purtat ghinion unei cetățene austriece și unui cetățean german, care au suferit accidente în aceeași zi, pe același traseu.

Joi, 1 septembrie, în jurul orei 13.30, o cetățeană austriacă în vârstă de 57 de ani a condus o motocicletă pe DN 58, în afara localității Anina și nu a redus viteza de deplasare într-o curbă periculoasă, răsturnându-se pe marginea părții carosabile. Aceasta a fost rănită ușor, fiind transportată la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale.

În aceeași zi, în jurul orei 14.15, un cetățean german în vârstă de 50 de ani, a condus o motocicletă pe DN 58, din direcția Anina spre Carașova, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului care a fost transferat la spitalul din Timișoara pentru îngrijiri medicale. În ambele cazuri polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ