Accident teribil pe o șosea din vestul țării. O femeie gravidă și două fetițe printre victime

1234

Astăzi, în jurul orei 09.30, pe drumul național (DN) 66, în zona localității Bănița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Cinci persoane au fost rănite, fiind duse de urgență la spitalul din Petroșani.

„În zona Bănița, pe DN 66 la km 146+100 a avut loc un accident rutier cu trei autoturisme implicate, iar cinci persoane au solicitat îngrijiri medicale. Cauză probabilă a evenimentului rutier: pătrundere pe contrasens (a conducătorului auto care circula dinspre Hațeg spre Petroșani și a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar). O bandă de circulație este afectată”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara. 

Cele cinci persoane rănite se aflau în autoturismele care circulau regulamentar. Este vorba de două familii înrudite, din Vâlcea, care mergeau la Mănăstirea Prislop.

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, în prima mașină se aflau o femeie de 29 de ani, soțul ei de 31 de ani și fetița lor de patru ani. Aceștia au suferit traumatisme craniene și contuzii. O femeie gravidă, în vârstă de 31 de ani, care a suferit un traumatism cranian și o contuzie la umărul stâng și fiica ei de patru ani care a suferit un traumatism cranian și contuzie abdominală circulau în a doua mașină. La momentul la care au fost preluate de ambulanță, toate victimele erau conștiente și cooperante.

sursa: ziardehunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ