-2.4 C
Timișoara
joi 30 noiembrie 2023

Accident soldat cu un mort și 3 răniți pe o șosea din Banat

„Azi-noapte, la ora 01.00, pe DN 6, între localitățile Mehadia și Plugova, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de cetățenie bulgară în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism din direcția Orșova către Caransebeș, la km 389, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția opusă, condus de un bărbat de 34 de ani de Cornereva.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 34 de ani, aflat singur în mașină și vătămarea corporală a 3 persoane, conducătorul auto de cetățenie bulgară și alți 2 pasageri.

Conducătorul auto de cetățenie bulgară a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin, Alina Boeru.

Sursa: https://gugulanul.ro

Alte subiecte :

Afaceri din vest, afaceri din est, cu politicieni milionari

„Îl vezi pe ăsta micu’, și burtos pe deasupra? Află că are dosiți prin casele cumpărate pe nume de veri, nepoți și amante, eu...

Stație Peco sancționată cu 50.000 de lei de polițiștii locali, a sistat activitatea așa cum i s-a impus

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de astăzi, verificări la o stație Peco pentru a stabili dacă se...

Citește și :