Accident cu șapte morți. A fost activat planul roșu de intervenție

1750

7 persoane au murit și cel puțin 5 sunt rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Potrivit ISU Bacău, printre cei decedați sunt și doi copii.

Şapte persoane au decedat în accidentul produs, duminică, pe DN2 Bacău – Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, potrivit ISU Bacău

„Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău – 1 minor şi 4 adulţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În autoturism erau cinci persoane – 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte.

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe E85 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane. A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

Potrivit primelor informaţii, 5 persoane au suferit leziuni, printre care şi un copil, informează Centrul Infotrafic.

La faţa locului se deplasează forţe de intervenţie ale ISU din Bacău, Galaţi şi Vrancea.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Iaşi.

De asemenea, se deplasează echipaje ale SMURD de la Bacău şi Sascut, dar şi 4 ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/accident-grav-pe-e85-in-care-a-fost-implicat-un-microbuz-cu-15-persoane-a-fost-activat-planul-rosu-1610295

LĂSAȚI UN MESAJ