Accident cu cinci victime în vestul țării! Care este starea acestora

333

Accident grav, produs luni după amiază, între Chiribiş şi Tăuteu. Cinci persoane au fost rănite.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Din câte se pare, o maşină s-a răsturnat într-un şanţ.

„Apelul prin 112 a fost la ora 13.17. Accidentul rutier s-a produs pe DJ 191/A, în afara localităţii bihorene Chiribiş, este implicat un singur autoturism, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări”, a declarat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Circulaţia rutieră nu este blocată în zonă.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, din primele informaţii, în urma evenimentului au rezultat 5 victime.

În prima fază, o persoană, un bărbat, părea în stare gravă. Din fericire, însă, nu a fost cazul, în urma investigaţiilor medicii urgentişti stabilind că acesta are răni mai uşoare.

„După evaluarea victimelor, trei persoane sunt în cod verde medical, cu contuzii, şi două în cod galben, cu contuzii şi traumatisme. Toate cele 5 persoane au fost preluate de echipajele de transport victime multiple şi SMURD şi transportate la spital”, a precizat Camelia Roşca.

Victimele au vârste cuprinse între 16 şi 50 de ani.

La faţa locului, s-au mobilizat un echipaj de paramedici şi o autospecială cu modul de descarcerare, din cadrul Detaşamentului de pompieri Marghita, precum şi o autospecială de transport victime multiple şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, din cadrul Detaşamentului I al ISU Crişana. De asemenea, s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor.

ursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ