A mai rămas foarte puțin timp până la finalizarea Pasajului Jiul. Anunțul așteptat de toți șoferii

633

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că Pasajul Jiul se va deschide complet circulației, în zece zile, daca vremea va fi bună.

Muncitorii lucrează acum la placarea cu granit a pereților pasajului, iar pe partea dinspre Incuboxx – la asfaltarea suportului pentru trotuare și piste de biciclete. În urmatoarele zile se vor asfalta trotuarul și pista de biciclete dinspre gară.

“Mai e de lucru cel mult zece zile. Nu știm când vom avea aceste zece zile la dispoziție – pentru că depinde de vreme – astfel încât să putem să dăm în exploatare pe cinci benzi. Momentan se lucrează la placare cu granit și se va asfalta în aceste zile și pista de biciclete și apoi, zilele următoare, rapid, se fa va face și asfaltarea”, a spus Nicolae Robu.

Până la finalul acestui an, circulația ar trebui să se desfășoare și prin Pasajul Popa Șapcă, pe patru din cele șase benzi de circulație.

“Se lucrează, în continuare, pe strada Demetriade la montarea rezervoarelor prin care va fi pompată apa în cazul ploilor abundente și de unde apa, tot prin pompare sau prin cădere liberă – de la caz la caz – va fi deversată în sistemul de canalizare. Pe de altă parte, se lucrează la sistemul de termoficare. Operația care ia cel mai mult timp este aceea de realizare a zidurilor pe strada Popa Șapcă”, a mai spus Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ