A început coșmarul șoferilor și al călătorilor în zona centrală-VIDEO

445

De luni, 1 august, circulaţia rutieră prin pasajul Jiul se închide complet pentru o perioadă de minim două săptămâni în vederea lucrărilor de modernizare a pasajului de sub calea ferată.

Atât pentru șoferii care trec prin zona centrală cât și pentru cei care merg cu mijloacele de transport în comun se anunță o perioadă grea, cu mult timp petrecut în trafic, claxoane și întârzieri.

Acest lucru se vede încă de joi, când printr-o decizie a municipalității sensul de mers de pe str. Coriolan Brediceanu, care în prezent este de la Piaţa 700 spre Calea Circumvalaţiunii a fost modificat, urmând ca sensul de mers să se deruleze de la Circumvalaţiunii înspre Piaţa 700. Circulaţia pe strada Coriolan Brediceanu se va desfăşura pe două benzi de circulaţie până la intersecţia cu str. Iosif Nemoianu şi pe o bandă de circulaţie de la str. I. Nemoianu până la str. Paris. Strada C.Brediceanu, pe tronsonul cuprins între străzile 9 Mai şi Paris, va avea sensul de circulaţie neschimbat, dinspre 9 Mai spre Paris.

De asemenea, tot joi au intrat în vigoare restricţiile rutiere din zona Spitalului de copii „Louis Ţurcanu” (Piaţa Regina Maria). Astfel, relaţia Centru/Catedrală-Nord nu se va putea efectua prin Piaţa Regina Maria (Spitalul de copii- Republicii-Pasajul Jiul), ci numai prin Piaţa Regina Maria (Spitalul de copii)-Piaţa 700.

Relaţia Catedrală (Centru)-Spitalul de Copii va fi utilizată strict pentru deservirea spitalului şi se va efectua pe amplasamenul liniilor de tramvai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ