A fost prins și cel de-al doilea autor al tâlhăriei de la Oravița

384

Polițiștii au continuat cercetările în cazul tâlhăriei calificate din Oravița, reușind identificarea și celui de-al doilea bărbat, care se sustrăgea urmăririi penale. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Acesta ar fi cel de-al doilea protagonist al evenimentului din 22 ianuarie a.c., din jurul orei 4 atunci când, intenționând să consume băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, s-au deplasat la un restaurant de pe raza localității Oravița. Deși localul era închis, cei doi au observat că barmana de serviciu era înăuntru. Pentru că aceasta ar fi refuzat să le deschidă, bănuiţii ar fi forțat ușa de acces iar sub amenințări cu acte de violență, i-au solicitat să le servească băuturi alcoolice. Profitând de neatenția barmanei, bărbatul de 21 de ani a sustras suma de 8650 de lei dintr-o cutie metalică aflată în interiorul pultului de servire, după care a părăsit localul.

La scurt timp a fost urmat și de cel de-al doilea bărbat. În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 21 de ani, fiind recuperată o parte din suma sustrasă, respectiv 1050 de lei. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore iar la data de 23 ianuarie a.c. a fost prezentat magistraţilor, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş- Severin. Polițiștii din Oravița au continuat cercetările în vederea identificării bărbatului în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, care se sustrăgea urmăririi penale. La data de 25 ianuarie a.c., acesta a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei de pe aeroportul București Otopeni, fiind preluat sub escortă de către polițiști.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Oravița cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ