A apărut asfaltul pe Bulevardul Sudului, pietonii tot prin noroi

104

Muncitorii au început să toare asfalt pe Bulevardul Sudului care este lărgit la 4 benzi. În timp ce edilul-șef, încă în funcție, promite că mizeria va dispărea de aici în curând, pietonii circulă tot prin noroi, printre gropi și utilaje.

”În curând, nu vom mai vedea nici urmă de noroi pe acest șantier! Este cea mai radicală lucrare din toate pe care le-am avut la străzi în acești 8 ani, ea prinzând, “peste noapte”, putem spune, absolut întreg spațiul dintre cele două rânduri de blocuri, pe toată lungimea bulevardului, precum și toate rețelele de utilități din subteran! Până acum s-a lucrat exemplar! Într-un timp cu adevărat record -cam jumătate din timpul contractual!- s-a ajuns la ceea ce se poate vedea! Bravo, firmei Porr, o firmă cum ar fi bine să existe cât mai multe”, a scris, pe Facebook, Nicolae Robu.

Urmează să fie refăcute și trotuarele și pistele pentru biciclete. Proiectul prevede și amenjarea de spații verzi și de parcări. Șantierul a demarat aici în iulie și costă 10 milioane de lei.

Vă amintim că arborii de pe marginea șoselei au dispărut pentru a face loc asfaltului. Autoritățile s-au lăudat că i-au transplantat, dar în câteva zile s-au uscat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ