A agresat o polițistă, va sta după gratii

143

Bărbaul care i-a aplicat un pumn în față unei polițiste locale din Timișoara, la finalul anului trecut, și-a primit pedeapsa. Omul vas ta după gartii un an, potriivt sentinței Judecătoriei Timișoara.

”Judecătoria Timișoara a publicat zilele acestea soluția în cazul polițistei locale care a fost agresată de un bărbat din Hunedoara, în luna decembrie a anului trecut, în Piața Victoriei. Instanța a stabilit că G.N., de 37 de ani, se face vinovat de săvârșirea infracțiunii de ultraj, prevăzută de articolul 257 din Codul Penal, condamnându-l pe acesta la pedeapsa de un an de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi”, a anunțat Poliția Locală.

În data de 14 decembrie, în jurul orei 23.45, în Piața Victoriei, patrula de polițiști locali a observat pe platoul din fața Operei un bărbat care tulbura liniștea publică și agresa persoanele din zonă, fiind într-o avansată stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit. Cel în cauză a devenit agresiv la somațiile polițiștilor locali de a se supune controlului corporal, lovind cu pumnul în față polițista locală aflată în patrulă.
Acesta a fost însă imediat imobilizat și încătușat fiind predat la vremea respectivă polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ