9.1 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Sumă uriașă returnată de o tânără din vestul țării! Despre ce este vorba

Un gest frumos din partea unei tinere din judetul Hunedoara. Aceasta a predat Poliției aproape 50.000 de lei. Tânăra primise banii în plus la o casă de schimb valutar unde a schimbat 1.200 de euro. Potrivit hotnews.ro, casiera a grețit, dându-i echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliție Judțtean Hunedoara, joi după-amiază, la sediul Poliției Petroșani a venit o femeie de 45 de ani, angajată a unei case de schimb valutar din Petroșani, care a reclamat că la locul său de muncă s-a prezentat o tânără care a solicitat schimbarea în lei a sumei de 1.200 de euro. Casiera a schimbat valuta, însă, din greseala, i-a dat tinerei echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro.

„În urma sesizării, polițiștii au început o serie de verificări, însă, la scurt timp, la sediul Polțtiei a venit o tânără de 22 de ani din orașul Aninoasa, împreună cu un prieten, care a restituit întreaga diferență de bani pe care a primit-o în plus, dintr-o eroare a angajatei casei de schimb valutar”, se araăa în comunicat.

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :